بازسازی کاخ مروارید به بخش خصوصی واگذار می‌شود

بازسازی کاخ مروارید به بخش خصوصی واگذار می‌شود
شناسه خبـر : ۱۱۲۰۶۳ سه شنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۸

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی البرز گفت: بخش‌ خصوصی برای مرمت و بازسازی کاخ مروارید اعلام آمادگی کرده و اقدامات مربوط به واگذاری کاخ در حال طی روال قانونی است.

فریدون محمدی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان البرز، در جمع اصحاب رسانه، گفت: مجموعه کاخ مروارید داری ۱۲۰ هکتار فضای سبز است که بخش عمده آن به شهرداری کرج واگذار و دریاچه هم احیا شده است؛ اما سازه کاخ که زیر نظر میراث فرهنگی است، آسیب‌های اساسی دیده و نیاز به مرمت دارد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز، افزود: سال گذشته پیش‌بینی شد بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان بودجه برای مرمت کاخ نیاز است و از همان زمان به دنبال سرمایه گذار بخش خصوصی برای مرمت کاخ بودیم.

وی با اشاره به اینکه بخش خصوصی برای بازسازی کاخ اعلام آمادگی کرده و یادآور شد: این بنای ارزشمند بعد از مرمت و بازسازی تبدیل به کاخ موزه می‌شود. این محوطه گردشگری از امکانات پذیرایی و رستوران نیز برخوردار خواهد بود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز بهره‌برداری از کاخ مروارید را باعث تحولی در گردشگری استان عنوان کرد و گفت: کاخ مروارید درمهرشهر که یکی از بهترین نقاط جغرافیایی شهر کرج است واقع شده است و دارا بودن ویژگی‌هایی چون فضای سبز و دریاچه بسیار زیبا، پارکینگ مناسب و معماری بی نظیر بنای کاخ می تواند آن را به یکی از بهترین جاذبه‌های گردشگری کشور تبدیل کند.

محمدی ضمن تأکید بر نظارت کارشناسان میراث فرهنگی بر مرمت کاخ گفت: همه بناهای تاریخی باید در همان چارچوب خود بازسازی شوند و مرمت کاخ مروارید نیز زیر نظر کارشناسان فنی میراث فرهنگی و در چارچوب اصلی بنا انجام می‌شود در ضمن تمام اشیا موجود کاخ پس از مرمت بازگردانده می‌شوند.

نویسنده: سمیه فلاحی

به پیج اینستاگرامی «شهروندالبرز» بپیوندید
instagram.com/shahrvand.alborz